+31(0)6-55858272 info@verbakelgroenservice.nl

Projecten
Dakterras Rotterdam

Snel een offerte of heeft u nog vragen?

Dakterras Rotterdam

Wie bovenop een dakterras in hartje Rotterdam staat, wordt even stil. Daar is het uitzicht adembenemend.

Wij kregen de opdracht om hier een plek te creëren waar onze klant aan de drukte van de stad kon ontsnappen. En dat is gelukt. We realiseerden een buitenkeuken met een Big Green Egg en een fijne hottub. De pergola die we plaatsten, zorgt voor een intieme sfeer.

Met een strakke afscheiding realiseerden wij de ultieme balans tussen voldoende uitzicht en privacy. Deze afscheiding heeft een geringe hoogte en een lichte kleur zodat voldoende zicht op de mooie stad over blijft. De beplanting en de olijfboom maken het plaatje compleet. Daarbij werd gekozen voor een beregeningssysteem zodat deze planten altijd voorzien zijn van voldoende water. Daar heeft onze klant geen omkijken naar.

Voor de bedekking van de vloer is gekozen voor een FSC hardhouten vlonder: duurzaam en onderhoudsarm.