+31(0)6-55858272 info@verbakelgroenservice.nl

Tuinontwerp

Snel een offerte of heeft u nog vragen?

Tuinontwerp

De eerste stap naar een nieuwe of vernieuwde tuin is het tuinontwerp.
Wij hebben hiervoor onze eigen tuinarchitect in huis. Uw wensen en ideeën worden uitgewerkt in een plan.

Wij vinden het belangrijk dat uw wensen en ideeën in het ontwerp terug komen. Daarom komen wij graag persoonlijk kennis maken. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we sfeer proeven en de tuin inmeten, en brengen we uw wensen en ideeën in kaart. Naar aanleiding hiervan gaan we naar de tekentafel en werkt onze tuinarchitect het plan uit. Het ontwerp kan worden aangevuld met 3D beelden van specifieke elementen in de tuin. Ook is het mogelijk om in ons tekenprogramma de tuin in 3D op beeld te vragen waarmee als het ware door de tuin gelopen kan worden. Dit kunnen wij bij ons op kantoor aan u laten zien. Een meer realistisch beeld van het uiteindelijke eindresultaat kunt u niet krijgen!

Schets
Het kan ook zijn dat de wijzigingen aan de tuin niet heel ingrijpend zijn maar dat u toch graag een beeld wilt krijgen van wat het eindresultaat zal worden. In dat geval kan worden volstaan met een grove schets en is een uitgebreid tuinontwerp niet noodzakelijk.

Beplantingsplan

Bij een nieuw tuinontwerp mag beplanting uiteraard niet ontbreken. Als het tuinontwerp helemaal definitief is gemaakt, wordt deze dan ook aangevuld met een uitgebreid beplantingsplan. Natuurlijk komen ook hierin uw wensen weer naar voren zoals bijvoorbeeld het type beplanting of de kleur.