+31(0)6-55858272 info@verbakelgroenservice.nl

Projecten
Bostuin ’s Gravenzande

Snel een offerte of heeft u nog vragen?

Bostuin ’s Gravenzande

Ons werkgebied beslaat heel de Randstad. Zo hebben we in ‘s-Gravenzande, gelegen in het Westland nét onder Den Haag, een uitgebreide bostuin gerealiseerd. Deze groene, weelderige tuin is het ontwerp van een externe architect en wordt gekenmerkt door een beekloop, natuurstenen keien, grote bomen en bospaden van natuursteen gravel.

Naar het ontwerp van de architect hebben wij de beekloop en de vijver aangelegd, diverse grote bomen aangeplant en meerdere bruggen, traptreden en kantopsluitingen van Corten-staal gerealiseerd. Dikke, eikenhouten palen vormen echte eyecathers in deze tuin.

Tot slot hebben wij de gehele tuin voorzien van passende sfeerverlichting en een optimaal beregeningssyteem. Zo is de tuin van alle gemakken voorzien en kunnen de bewoners daar jaarrond van genieten.