+31(0)6-55858272 info@verbakelgroenservice.nl

Projecten
Landelijke tuin Reeuwijk

Snel een offerte of heeft u nog vragen?

Landelijke tuin Reeuwijk

Meerdere vlonders, een strak gestrate oprit en een kleurrijk gazon met Corten stalen elementen; dat werk hebben wij volledig aangelegd volgens het ontwerp van een externe architect bij een prachtige nieuwbouwwoning aan de rand van Reeuwijk.

Wie door de tuin struint, ontdekt meerdere vlonders. Daar zijn sfeervolle zithoekjes gerealiseerd zodat het op alle momenten van de dag goed toeven is in de tuin. Zowel de oprit als de carport zijn gestraat en van split voorzien. Daarnaast hebben we het gazon en de beplanting gerealiseerd, wat een kleurrijk effect aan de tuin geeft. Het beregeningssysteem is onzichtbaar geïnstalleerd zodat de beplanting en het gazon ten alle tijden voldoende water krijgen. Daar hebben de bewoners geen omkijken naar. Toch hebben zij altijd een groen gazon.

Opvallend zijn de Corten stalen elementen en de markante palen die op meerdere plaatsen in de tuin terug komen. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling.