+31(0)6-55858272 info@verbakelgroenservice.nl

Over ons

Wij zijn Thijs en Mariëlle Verbakel uit Boskoop. Wat in 1998 begon als een bedrijf van ons samen, is uitgegroeid tot een gerenommeerd hoveniersbedrijf met tien medewerkers: van tuinarchitect tot gediplomeerde hoveniers.

Snel een offerte of heeft u nog vragen?

Over ons | het bedrijf

Gewapend met schop, maaimachine en snoeischaar gaan wij in weer in wind op pad voor de aanleg en het onderhoud van de meest diverse tuinen.

Van het ontwerpen en aanleggen van grote landelijke tuinen aan het water tot het renoveren en herindelen van een dakterras in de stad. Geen tuin is ons te klein en geen project is ons te groot.

Benieuwd hoe wij werken?
Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. In een open en vrijblijvend gesprek worden de wensen en behoeften besproken. Is er sprake van een nieuwe tuin waarvoor een ontwerp moet worden gemaakt? Of gaat het om onderhoudswerkzaamheden? Wij inventariseren de wensen en zetten alles op een rij. Na het ontwerp volgt een begroting. We denken mee in alle mogelijkheden en zetten deze graag uiteen. Na goedkeuring kunnen wij aan de slag en wordt een projectleider aangesteld. Dat wordt het vaste aanspreekpunt tijdens de werkzaamheden. Vooraf maken we afspraken over de werkzaamheden, de start- en werktijden en de planning. Gedurende de aanlegperiode delen we de vorderingen en het tijdspad. Zo is altijd sprake van duidelijke en overzichtelijke communicatie. Korte lijnen, daar houden wij van.

En waar we verder blij van worden?
Onze enthousiaste medewerkers, mooie tuinen én goede koffie.

Ons team

Om de veelzijdigheid aan tuinopdrachten te kunnen realiseren, hebben we een enthousiast team met vakkundige mensen samengesteld. Ieder met zijn of haar eigen specialiteiten en talenten. Voor dit team is geen opdracht te klein, geen klus te groot.

Hieronder stellen we onze medewerkers graag even voor.

Thijs

Thijs

Mariëlle

Mariëlle

Bas

Bas

Bastiaan

Bastiaan

Jelle

Jelle

Ton

Ton

Danny

Danny

Menno

Menno

Ruben

Ruben

Bas

Bas

Stijn

Stijn

Tariq

Tariq

Edric

Edric

Daan

Daan