+31(0)6-55858272 info@verbakelgroenservice.nl

Projecten

Sfeervolle tuin Reeuwijkse Plassen

Snel een offerte of heeft u nog vragen?

Sfeervolle tuin Reeuwijkse Plassen

Aan de Reeuwijkse Plassen hebben we een compleet nieuwe tuin aangelegd. Deze tuin laat zich kenmerken door diverse Millboard vlonders. Deze exclusieve buitenvloeren zijn een natuurgetrouw alternatief voor hardhout en composiet. De vloeren zijn UV-bestendig, voorzien van antislip en gaan jaren mee. Zo vormt deze kunststof vlonderplank een luxe en duurzame oplossing in de buitenruimte terwijl zij qua uitstraling niet van echt hout te onderscheiden is.

Naast de aanleg van de diverse vlonders, hebben wij de terrassen onderheid en voorzien van keramische tegels, de oprit en de parkeervakken voorzien van grindtegels en grind én veel beplanting aangebracht. Om ook in de winter een mooi effect te realiseren is volop gebruik gemaakt van diverse siergrassen. Oude meerpalen en kantopsluitingen van verzinkt staal brengen extra sfeer in de tuin.

In deze tuin is het altijd goed toeven, zeker met de geïntegreerde buitendouche en jacuzzi.